MØDER, KURSER OG KONFERENCER I NORDJYLLAND

Messecenter Vesthimmerland er et af Nordjyllands største kursuscentre. Her finder du et kursuslokale til enhver anledning. Lad nye faciliteter danne ramme for dit næste arrangement i et kursuscenter med stor erfaring.

Kursuscenter i Jylland: Lokaler til enhver anledning

Beliggende i det Nordlige Jylland i den lille by Aars finder du et kursus center med mere end 30 års erfaring. Dermed er Messecenter Vesthimmerland blandt de største og mest professionelle mødesteder i Danmark med plads til at afholde alt fra arrangementer, interne kurser eller konferencer. Her tilbydes en høj standard uanset arrangementets størrelse eller formål.

Erfaren og professionel service

Centret drives af en erfaren og professionel medarbejderstab, der sammen er med til at sikre en god service. Med speciale i planlægning og eventkoordinering indenfor, større såvel som mindre intime, arrangementer kan du trygt overlade din næste firmafest, kursus eller messe i deres hænder.

Skræddersyede arrangementer

Det rutinerede personale gør, at arrangementer kan skræddersyes og tilrettelægges efter specielle ønsker. Medarbejderne byder også gerne ind med sjove og anderledes tiltag, der skaber et mindeværdigt event.
Kombiner jeres event med et actionfyldt indslag i gokart eller et imponerende visit fra slangetæmmeren. Mulighederne er mange, hvor det tætte samarbejde med booking og eventfirmaer gør, at vi kan skræddersy arrangementer til ethvert formål.

Mangler du derfor inputs og koordinering til afholdelse af dit næste kursus eller firma event, kan du trygt kontakte personalet ved Messecenter Vesthimmerland.

Nye og moderne faciliteter

Foruden den gode personlige service udbydes også en topmoderne kvalitet, når der afholdes arrangementerne i de mange lokaler. Alt AV-Udstyr er opgraderet med nyt udstyr i alle møde- og konferencelokaler.

Samtidig er der ved alle arrangementer fri afbenyttelse af de 600 gratis p-pladser. Parkering er derfor let tilgængelig, så du og dine gæster kan køre direkte til døren.

Det kalder vi gæstfrihed - kontakt os for dit næste arrangement og giv dine medarbejdere, gæster eller kunder en god oplevelse.

*Ring til os! Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og booking