MØDER, KURSER OG KONFERENCER I NORDJYLLAND

Messecenter Vesthimmerland er et af Nordjyllands største kursuscentre. Her finder du et kursuslokale til enhver anledning. Lad nye faciliteter danne ramme for dit næste arrangement i et kursuscenter med stor erfaring.

Hos Messecenter Vesthimmerland får du de bedste rammer om din messe, udstilling, konference, møde eller undervisning. Vi kan huse fra 2 til 2.000 gæster, har over 30 års erfaring med at afholde professionelle venues, ligger centralt med gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

Messecenter Vesthimmerland – når det skal være unikt

Skal du skabe en virkelig unik og mindeværdig oplevelse for dine gæster, kræver det både opfindsomhed og erfaring. For selv om du gerne vil have dit arrangement til at skille sig ud fra alle andre, skal der også være mening med det, for at det ikke falder til jorden.
Og så skal det selvfølgelig kunne holdes inden for budgettet.

Her kan du med fordel trække på vores mere end 30 års erfaring med at afholde alt lige fra messer, udstillinger, og konferencer for tusinder af mennesker, og til at holde møder, undervisningsdage og produktlanceringer for en mere sluttet kreds af deltagere.

Vi har prøvet det meste, og ved hvad der virker. Derfor kan vi altid komme med masser af inspiration, og komme op med de der løsninger, som I ellers aldrig havde fundet på.


Danmarks mest alsidige oplevelsescenter

Ambitionerne og visionerne for MCVH Messecenter Vesthimmerland er store. For med en unik placering centralt i Himmerland med gode tilkørselsforhold og stor parkering, er vi det oplagte valg, når du skal holde noget – stort som småt – i den sydlige del af Nordjylland.

Derfor er visionen at skabe Danmarks mest alsidige oplevelsescenter, hvor der plads til alt lige fra møder, kurser og konferencer og til messer, udstillinger og events som f.eks. dyrskuer og kunstudstillinger. Det er ikke alt, som behøver at være store events. Vi huser lige så gerne kursusdage for både kursusudbydere og firmaer, lægger lokaler til minikonferencer og produktlanceringer, og er værter for bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage i vores Restaurant Messen.

Så kald os bare både messecenter, konferencecenter, kursuscenter og forsamlingshus. Messecenter Vesthimmerland rummer og vil det hele

Kursuscenter i Jylland: Lokaler til enhver anledning

Beliggende i det Nordlige Jylland i den lille by Aars finder du et kursus center med mere end 30 års erfaring. Dermed er Messecenter Vesthimmerland blandt de største og mest professionelle mødesteder i Danmark med plads til at afholde alt fra arrangementer, interne kurser eller konferencer. Her tilbydes en høj standard uanset arrangementets størrelse eller formål.

Erfaren og professionel service

Centret drives af en erfaren og professionel medarbejderstab, der sammen er med til at sikre en god service. Med speciale i planlægning og eventkoordinering indenfor, større såvel som mindre intime, arrangementer kan du trygt overlade din næste firmafest, kursus eller messe i deres hænder.

Skræddersyede arrangementer

Det rutinerede personale gør, at arrangementer kan skræddersyes og tilrettelægges efter specielle ønsker. Medarbejderne byder også gerne ind med sjove og anderledes tiltag, der skaber et mindeværdigt event.
Kombiner jeres event med et actionfyldt indslag i gokart eller et imponerende visit fra slangetæmmeren. Mulighederne er mange, hvor det tætte samarbejde med booking og eventfirmaer gør, at vi kan skræddersy arrangementer til ethvert formål.

Mangler du derfor inputs og koordinering til afholdelse af dit næste kursus eller firma event, kan du trygt kontakte personalet ved Messecenter Vesthimmerland.

Nye og moderne faciliteter

Foruden den gode personlige service udbydes også en topmoderne kvalitet, når der afholdes arrangementerne i de mange lokaler. Alt AV-Udstyr er opgraderet med nyt udstyr i alle møde- og konferencelokaler.

Samtidig er der ved alle arrangementer fri afbenyttelse af de 600 gratis p-pladser. Parkering er derfor let tilgængelig, så du og dine gæster kan køre direkte til døren.

Det kalder vi gæstfrihed - kontakt os for dit næste arrangement og giv dine medarbejdere, gæster eller kunder en god oplevelse.

*Ring til os! Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og booking