Møde- og kursuslokaler i Aars
Dagsmøder samt morgen & aftenmøder
Møde- og kursuslokaler i Aars¤Dagsmøder samt morgen & aftenmøder
450 pladser på tribunen
til konferencer, foredrag & firmaevents
450 pladser på tribunen¤til konferencer, foredrag & firmaevents

Velkommen til Messecenter Vesthimmerland

Hos Messecenter Vesthimmerland får du de bedste rammer om din messe, udstilling, konference, møde eller undervisning. Vi kan huse fra 2 til 2.000 gæster, har over 30 års erfaring med at afholde professionelle venues, ligger centralt med gode tilkørsels- og parkeringsforhold.

Messecenter Vesthimmerland – når det skal være unikt

Skal du skabe en virkelig unik og mindeværdig oplevelse for dine gæster, kræver det både opfindsomhed og erfaring. For selv om du gerne vil have dit arrangement til at skille sig ud fra alle andre, skal der også være mening med det, for at det ikke falder til jorden.
Og så skal det selvfølgelig kunne holdes inden for budgettet.

Her kan du med fordel trække på vores mere end 30 års erfaring med at afholde alt lige fra messer, udstillinger, og konferencer for tusinder af mennesker, og til at holde møder, undervisningsdage og produktlanceringer for en mere sluttet kreds af deltagere.

Vi har prøvet det meste, og ved hvad der virker. Derfor kan vi altid komme med masser af inspiration, og komme op med de der løsninger, som I ellers aldrig havde fundet på.


Danmarks mest alsidige oplevelsescenter

Ambitionerne og visionerne for MCVH Messecenter Vesthimmerland er store. For med en unik placering centralt i Himmerland med gode tilkørselsforhold og stor parkering, er vi det oplagte valg, når du skal holde noget – stort som småt – i den sydlige del af Nordjylland.

Derfor er visionen at skabe Danmarks mest alsidige oplevelsescenter, hvor der plads til alt lige fra møder, kurser og konferencer og til messer, udstillinger og events som f.eks. dyrskuer og kunstudstillinger. Det er ikke alt, som behøver at være store events. Vi huser lige så gerne kursusdage for både kursusudbydere og firmaer, lægger lokaler til minikonferencer og produktlanceringer, og er værter for bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage i vores Restaurant Messen.

Så kald os bare både messecenter, konferencecenter, kursuscenter og forsamlingshus. Messecenter Vesthimmerland rummer og vil det hele