Restaurant Messen i Aars

Vesthimmerlands førende spisested

Restaurant Messen har forpagtningen i Messecenter Vesthimmerland og vi vil på det varmeste anbefale restauranten til alt fra møder, kurser & konferencer samt reception, bryllup, konfirmation & fester. Så sørger du gode spisesteder i Aars, vil vi anbefale dig at komme forbi.

Restauranten kan levere gourmet-oplevelser af højeste kvalitet .
Handler det om middag for to, en komplet kursuspakke med fuld forplejning hele dagen eller bespisning af 2.000 gæster til en firmafest med en 3 retters goumet-menu med tilhørende vine, kan Restaurant Messen byde på et righoldigt udvalg af retter tilpasset enhver lejlighed og et hvert ønske og budget.

Restauratør Jørgen Odgaard er internationalt uddannet. Med sine rødder solidt plantet i det danske køkken ved han altid, hvad der skal til - uanset om det er buffet-servering, en gourmetaften, specialarrangementer eller det lette, lækre til bestyrelsesmødet eller arbejdsfrokosten.

Farlig Fredag i Restaurant Messen

En oplagt måde for bestyrelsen, vejen, kortklubben, vennerne, familien, dig og konen, o.s.v. at komme ud og spise på i Aars

Julefrokost & Nytårsmenu - ud af huset 2023

Restaurant Messen laver Julefrokost for en hver smag. Vi laver alt fra traditionel julefrokost med sild og fiskefilet til juletapas med små lækre juleinspirerede retter.

Vi laver både julemad i og ud af huset, så lige meget om du ønsker at holde julefrokost der hjemme på arbejdspladsen eller hos os i Restaurant Messen, hjælper vi jer gerne.

Husk af fejre nytåret med familie & venner og lad Restaurant Messen sørge for Nytårsmenuen

Tryk her for mere info

Hold bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception, fester i Restaurant Messen i Aars
Tryk her og læs mere om Restaurant Messen