Hold firma event i Nordjylland

Hold firma events, firmafest eller firma julefrokost hos os. Messecenter Vesthimmerland & Restaurant Messen danner rammerne fra 2 til 2000 gæster.

Er det på tide, at din virksomhed skal samles til en formidabel aften med god mad og kvalitetstid i højsædet? Så kan du med fordel invitere dine ansatte til et firma event hos Messecenter Vesthimmerland.

Vi har hyggelige og flotte pyntede selskabslokaler med plads til alt fra 20 til 2000 gæster. Vi tilbyder unikke borddækninger efter festens anledning og skræddersyr menuen efter jeres ønsker og årstidens råvarer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Messecenter Vesthimmerland.

Firmafest eller firma julefrokost

Vi åbner dørene til et alletiders firmaevent, uanset om I ønskes samlet til en firma julefrokost eller en anden firmafest i anledning af jubilæum eller andre fejringer. Hold firmaevent hos os, og vi indretter vores unikke lokaler efter bedste evne, hvor vi opstiller et passende antal runde borde, hvilket skaber den rette intime og eksklusive stemning, der danner grobund for gode firmaevents i Jylland.
Vi vægter vores omgivelser til en festlig anledning højt, fordi vi ved, at et godt firma event blandt andet skabes gennem unik borddækning. Derfor sammensætter vi altid borddækningen til festens anledning, uanset om det er med henblik på en bestemt højtid såsom et julefrokost event eller en bestemt fejring til en firmafest.

Andre har også kigget på...

Skræddersyet menu til jeres firma event

En godt arrangement er ofte betinget af en veltilberedt menu, hvorfor vi tilbyder festmenuer fra Restaurant Messen med beliggenhed i Messecenter Vesthimmerland. Restaurant Messen leverer gourmet- oplevelser af højeste kvalitet, som skræddersys til netop jeres firmafest med henblik på ønsker til menuen, antal personer og allergener.

Messecenterets kapacitet dækker op til 2000 personer, derfor kan Restaurant Messen ligeledes bespise op til 2000 personer til en firmafest bestående af en 3 retter gourmet-menu med tilhørende vine, og generelt byder de på et skønt udvalg af retter, der tilpasses ethvert firma event og dertilhørende budget.
Hold firmaevent hos os i Nordjylland, og I får med garanti de bedste rammer for en perfekt aften og kulinarisk oplevelse.

Lokaler til firmaevent, konference og møder

Vi har hos Messecenter Vesthimmerland dannet rammen for møder, konferencer, events og kurser i mere end 30 år. Vi sætter en dyd i at skabe de bedste omgivelser for ny viden, socialt samvær og arrangementer, hvorfor vi ønsker at gøre oplevelsen bedst mulig for vores gæster. Af denne grund tilbyder vi gratis parkering, fleksible ordninger og mulighed for arrangement kombineret med flere former for underholdning.