Mødelokaler i Nordjylland

I over 30 år har Messecenter Vesthimmerland afholdt møder, kurser og konferencer i nogle af de mest fleksible mødelokaler, der findes i Nordjylland

Uanset, om I skal samles få eller mange, kan vi altid opfylde alle jeres behov – inkl. lækker forplejning fra Restaurant Messen. Så book mødelokaler i Messecenter Vesthimmerland i dag, og vær sikker på at få et godt møde.

Messecenter Vesthimmerland har igennem mere end 30 år arrangeret møder og kurser. Vi disponerer over nogle af de mest fleksible lokaler i Nordjylland så når ny viden skal tilegnes, eller medarbejdere skal mødes på tværs af organisationen, kan vi tilpasse vores tilbud til netop jeres ønsker og behov.

Ingen parkeringsbøder og problemer med at komme frem – Messecenter Vesthimmerland tilbyder gratis parkering og vi har ingen motorvejs køer. Restaurant Messen kan derudover levere mad til op til 2000 gæster, hvor I er sikret mad i højeste kvalitet med dertilhørende drikkevarer.

Konference-, kursus og mødelokaler i Nordjylland

Der kan være mange gode grunde til at mødes – og møder findes i alle størrelser. Derfor er vores mødelokaler indrettet, så de kan danne den perfekte ramme om dit møde, uanset årsagen til mødet og hvorvidt I skal mødes få eller mange.

Hvert enkelt mødelokale i Messecenter Vesthimmerland kan udstyres med præcis det setup, der er brug for til at skabe de perfekte rammer om dit møde.

  • Til konferencer kan vi opsætte et podium og stolerækker, så er plads til mange mennesker i lokalet.
  • Til kurser kan vi sætte borde og stole i præcis den opstilling, som understøtter læringen bedst.
  • Til møder kan vi enten lave et langt mødebord, eller gøre det muligt at gruppere mødedeltagerne.

Alting er muligt, og de enkelte lokaler kan tilpasses, så de aldrig føles hverken for store eller for små. Samtidig kan lokalerne udstyres med præcis det AV-udstyr, der er brug for. Det øger chancerne for, at både du selv og deltagerne får en god oplevelse med jeres møde. For rammerne for mødet har stor betydning for dets succes.

Central placering uden risiko for parkeringsbøder

Med en placering tæt på Motorvej E45, ligger Messecenter Vesthimmerland centralt placeret i Nordjylland i handelsbyen Aars, så det er nemt at komme frem. Samtidig er der heller ingen af mødedeltagerne, som skal sidde og frygte, at de kommer ud til en parkeringsbøde. For Messecenteret råder over sin egen parkeringsplads med 500 pladser, hvor deltagerne til mødet kan parkere gratis.

Lækker forplejning til op til 2000 gæster

Er der brug for kaffe, te eller kolde drikke, og måske en snack eller frugtkurv til mødet? Eller vil du gerne byde på morgenmad, når gæsterne kommer frem? Eller afslutte mødet med en frokost eller middag?
Så kan Restaurant Messen levere den forplejning, der passer til det tidspunkt på dagen, hvor mødet skal afholdes. De har kapacitet til at servere for op til 2000 gæster. Så uanset hvor stort – eller lille – et møde, du skal afholde, kan dine gæster få både vådt og tørt undervejs.

Book dit mødelokale i dag

Så har du brug for et mødelokale i Nordjylland, er det bare at kontakte os, og få det booket i dag. For af de grunde som du kan læse ovenfor, er vi en populær lokation for møder i det nordjyske. Så kontakt os i dag, og book det helt rigtige mødelokale til dit næste møde, kursus eller andet event!