Lækker Tapas i Aars serveret på flotte pyntede fade hos Restaurant Messen

Tapas fredag er en oplagt måde for bestyrelsen, vejen, kortklubben, vennerne, dig og konen, o.s.v. at komme ud og spise på i Aars.

Leder du efter dit næste spisested i Aars, hvor du kan nyde et hav af lækre tapasretter med dem du holder af? Så er der igen mulighed for at komme til tapasfredag hos Restaurant Messen i Aars. Tapas fredag er en oplagt måde for bestyrelsen, vejen, kortklubben, vennerne, dig og konen, osv. at komme ud og spise på i Aars. Det ideale spisested, hvor I kan nyde hinandens selskab over 15 lækre tapasretter, som bliver serveret over 3 serveringer.

Nyt koncept! Stor tapas servering serveret direkte til jeres bord

Vi fortsætter med bordservering. I kan nu nyde 15 lækre tapasretter over 3 serveringer, på flotte pyntede fade tilpasset det antal I er ved jeres bord. Det betyder at i bare skal læne jer tilbage og nyde aftenen, også kommer vi med maden direkte til jeres bord, så I kan værne om en lækker tapas i Aars. Det er det de inde i byen kalder sharefood. Det kan kun give anledning til en fantastisk aften med god mad, hygge, sammen hver for sig, god afstand, håndsprit og ingen buffet. Det bliver rigtigt hyggeligt.

Tapas Fredag forår 2023:
- 3. februar kl. 18.30
- 21. april kl. 18.30

Priser og bordbestilling til en fantastisk tapas aften i Aars

Tapas Fredag hos os giver anledning til en hyggelig aften og samvær omkring spisningen for kun kr. 268,- pr. kuvert, og indeholder 15 lækre tapasretter over 3 serveringer. Børn er selvfølgelig også mere end velkommen til tapasfredag hos Restaurant Messen. Prisen for børn under 12 år er ½ pris pr. kuvert, og børn under 3 år spiser gratis.
I kan bestille bord til Restaurant Messen i Aars på e-mail eller I kan ringe på telefonnummer 98 62 29 25, hvor vi er klar til at booke et bord til dig og dine nærmeste eller svarer på eventuelle spørgsmål.

Vi gælder os til at byde jer velkommen, til en smagfuld tapas oplevelse til tapasfredag i Restaurant Messen på Messevej 1, 9600 Aars.

Andre har også kigget på...