Event - tekniker til Messecenter Vesthimmerland

Vil du med på holdet blandt et af landets store Venues indenfor messer, møder og konferencer, foredrag og kulturarrangementer ?

Messecenter Vesthimmerland, der er beliggende i Aars, søger en event-tekniker til vores produktions- og vedligeholdelsesafdeling.

Messecenter Vesthimmerland har igennem de sidste 5 - 6 år oplevet en rivende udvikling med vækst i arrangementer, besøgstal og omsætning.

Jobbet som event-tekniker
Som event-tekniker i Messecenter Vesthimmerland får du en vigtig rolle i organisationen.

Dine primære opgaver bliver at bygge hallerne i vores Venue op til mange store og små arrangementer i tæt samarbejde med vores team af medarbejdere. Du skal kunne arbejde selvstændigt, have overblik og være serviceminded. I takt med at vores nye medarbejder udvikles i jobbet, vil ansvaret stige.

Du får ligeledes en vigtig rolle med at vedligeholde og servicere vores bygninger og tekniske anlæg. Ligeledes skal du bidrage til at få hverdagen til at fungere i et travlt hus, hvor dagene aldrig er ens.

Det vil være en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, eks. inden for EL eller VVS, ligesom det også er en styrke, hvis du er vant til at arbejde med IT. Du skal også kunne betjene vores truck, sakselift og andre maskiner, hvorfor et truckcertifikat er nødvendigt at erhverve.

Jobbet er fysisk krævende med mange daglige skridt og løft, ligesom der vil være opgaver, der skal udføres i højden fra sakselift og stiger.

Stillingen er på fuld tid (37 timer pr. uge). Den primære arbejdstid ligger på hverdage. Der må forventes et vist omfang af skæve arbejdstider på aftener og weekender i forbindelse med opbygning og afvikling af arrangementer.

Læs mere om jobbet og ansøgningsfrist på www.mcvh.dk og på www.jobnet.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Brian Otte på eller telefon 9862 4808. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet med diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig og modtager gerne din ansøgning med cv, referencer m.m. inden d. 10. februar 2022. Ansættelsessamtaler afholdes løbende