Event - tekniker til Messecenter Vesthimmerland

Vil du med på holdet blandt et af landets store Venues indenfor messer, konferencer og kulturarrangementer ?

Messecenter Vesthimmerland, der er beliggende i Aars, søger en event-tekniker til vores produktions- og vedligeholdelsesafdeling.

Messecenter Vesthimmerland har igennem de sidste 5 - 6 år oplevet en rivende udvikling med vækst i arrangementer, besøgstal og omsætning.

Jobbet som event-tekniker
Som event-tekniker i Messecenter Vesthimmerland får du en vigtig rolle i organisationen.

Dine primære opgaver bliver at bygge hallerne i vores Venue op til mange store og små arrangementer i tæt samarbejde med vores team af medarbejdere. Du skal kunne arbejde selvstændigt, have overblik og være serviceminded.

Du får ligeledes en vigtig rolle med at vedligeholde og servicere vores bygninger og tekniske anlæg. Ligeledes skal du bidrage til at få hverdagen til at fungere i et travlt hus, hvor dagene aldrig er ens.

Det vil være en fordel, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, ligesom det også er en styrke, hvis du er vant til at arbejde med IT. Du skal også kunne betjene vores truck, sakselift m.m. hvorfor et truckcertifikat er et krav..

Jobbet er fysisk krævende med mange daglige skridt og løft.

Stillingen er på fuld tid (37 timer pr. uge). Den primære arbejdstid ligger på hverdage. Der må forventes et vist omfang af skæve arbejdstider på aftener og weekender i forbindelse med opbygning og afvikling af arrangementer. Det er en klar fordel, hvis du bor i nærområdet til Aars.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte halinspektør Thomas Højfeldt Andersen på eller telefon 30422197 samt direktør Brian Otte på eller telefon 9862 4808. Alle henvendelser bliver naturligvis behandlet med diskretion.

Vi glæder os til at høre fra dig og modtager gerne din ansøgning med cv, referencer m.m. inden d. 26. maj 2023. Ansættelsessamtaler afholdes løbende