Messecenter Vesthimmerland i Aars

30 års erfaring og blandt de absolut største og mest professionelle venues i Danmark til møder, konferencer og messer forpligter....
Med plads til alt fra 2 til 2000 deltagere har vi med sikkerhed plads til dit næste arrangement. Om din virksomhed eller forening ønsker at afholde en stor konference eller blot ønsker et internt kursus, så er I sikret optimale rammer hos Messecenter Vesthimmerland.

Vores medarbejderstab har stor erfaring med planlægning og afvikling af alle typer arrangementer - både de store konferencer og de små intime møder. Vi kan tilbyde en fleksibilitet ud over det sædvanlige, så din næste firmafest, konference, møde eller lignende bliver lige efter dine ønsker og behov.

Vi giver inspiration og bud på "skæve vinkler", så dit arrangement bliver unikt og personligt, vi garanterer, at dine gæster får et minde, de sent vil glemme.... DERFOR kan du trygt lægge dit næste arrangement i vores hænder, vi garanterer at både du og dine gæster, får en oplevelse der sidder lige i skabet - det kalder vi 110% gæstfrihed.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Messecenter Vesthimmerland
Messevej 1
9600 Aars
Tlf. 9862 4800


Åbningstider:
Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.15
Fredag kl. 08.00 - 14.30

Find og kontakt en medarbejder