Hold julefrokosten i eget festlokale hos Messecenter Vesthimmerland

Vi laver en skræddersyet løsning der passer til netop jeres firmafest, julefrokost, personalefest m.m. Vi sørger for alt det praktiske, det eneste I skal tænke på er at invitere jeres gæster og møde op til festen.

Vi har festlokaler der dækker alt fra 20 til 500 personer.

Juleinspireret menu til julen 2024

Julefrokost med juleinspireret 4 retters gourmet (Op til 180 deltagere)

  • Pocheret torsk med marineret rødbede og stegt blomkål
  • Andekroketter med selleripure og råsyltede tyttebær
  • Oksemørbrad, trøffelfars, serranoskinke, trøffelsauce, kartoffel kompot samt sæsongrønt
  • Chokoladeskål, Dulce de Leche, vanilje mousse, confiteret ananas i rom
Pris pr. kuvert kr. 435,- incl. moms

Traditionel julefrokost med kæmpe julebuffet (Op til 180 deltagere)
  • Juleinspireret buffet bestående af flere kolde og varme retter samt dessert
Pris pr. kuvert fra kr. 375,- incl. moms

Vi søger for en solist til underholdning, et super danseorkester eller en DJ. Er der behov for transport, bestiller vi busser til jeres medarbejdere, vi har et omfangsrigt netværk som vi meget gerne trækker på.

Både den serverede gourmet menu og den traditionelle julefrokost serveres i vores julepyntede lokaler. Hvis I har valgt at der skal komme en solist i forbindelse med festen, laver vi en solist scene så alle kan se og høre solisten. Hvis I ønsker dans, vælger vi lokalet så der er plads til et passende dansegulv.

Ved mere end 180 deltagere indrettes vores store festsal i messehal 1. Vi tilpasser salen, pynt og menu efter jeres ønsker og behov. Alle vores lokaler er smukt pyntet med et strejf af jul, farvet belysning, stofduge, dekorationer, lys og servietter

Drikkevarer
Også her er mulighederne mange. Vi kan tilbyde ad libitum, afregning efter forbrug, drikkebilletter til medarbejderne osv. Sammen finder vi det der passer til netop jeres behov, det kan blandt andet være: en afstemt vinmenu, fadøl, drinksbar, alkoholfrie drinks, gin bar, champagne bar osv. kun fantasien sætter grænsen.

Er I interesseret i at høre mere om mulighederne så ring på tlf.: 9862 4800, skriv eller kig forbi, så tager vi en snak om jeres julefrokost, og laver et 100 % uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra jer.