Lej udstyr hos Messecenter Vesthimmerland i Nordjylland

Udlejning af materielt til messer, udstillinger m.m.

Vi er leveringsdygtige i alt hvad du skal bruge til:Hos Messecenter Vesthimmerland får du de bedste rammer for din messe, udstilling, konference eller møde. Vi er beliggende i Nordjylland Aars, og har mere end 30 års erfaring, og er blandt de største og mest professionelle, til udlejning af udstyr til forskellige arrangementer, herunder udlejning af messe udstyr, udstillingssystemer, messestand, festudstyr og udstyr til koncerter. Vi hjælper dig også med opsætning af udstyr og stand miljøer, både i eget hus, og på eksterne lokationer rundt i hele landet.

Vi er leveringsdygtige i alt hvad du skal bruge til:

  • Messer
  • Udstillinger
  • Stormøder
  • Events
  • Fester
  • Koncerter
  • Konferencer
  • LAN parties


Lej udstyr til fest, koncert, messe og meget mere

Skal du snart afholde et stort event, en fest, koncert eller et LAN parti? Så er du kommet til det rette sted. Hos Messecenter Vesthimmerland i Aars, kan du leje alt det udstyr du har brug for til din næste fest, event eller koncert. Vi udlejer alt det du skal bruge lige fra leje af festudstyr, til udstyr til koncerter og LAN parties. Vi hjælper også med opstillingen af udstyret på din ønskede lokation, lige meget, hvor i landet du befinder dig. Hvis du endnu ikke har fundet et sted at afholde din næste begivenhed, udlejer vi messe- og udstillingshaller, hvor vi kan huse fra 2 til 2.000 gæster. Her hjælper vi naturligvis også med opsætningen af messe udstyr, messestand, festudstyr og udstillingssystemer alt efter, hvilket udstyr du ønsker at leje til dit næste arrangement. Går du og overvejer, at forkæle dine gæster med en lækker mad oplevelse, vil vi på det varmeste anbefale Restaurant Messen beliggende inde Messecenter Vesthimmerland til alt fra møder, kurser og konferencer samt reception, bryllup, konfirmation og fester.

Lad os designe dit næste udstillingsmiljø

Vi er et professionel team af kompetente medarbejdere fra Jylland, som servicerer vores kunder og hjælper med opstilling af stand miljøer, både i eget hus og på eksterne lokationer rundt i hele landet. Vi designer udstillingsmiljøer, konferenceopstillinger etc. I vores AutoCAD system med professionelle 2D- og 3D-tegninger i et grafisk miljø. Hos os kan du leje dit næste messeudstyr, messestand og udstillingssystemer, så du hurtigt og nemt kan ændre din stand, så den passer til din næste messe, udstilling, konference, stormøde eller event.

Andre har også kigget på...