Veteran Traktor Udstilling &
Landbrugsmaskine Stumpemarked

MTKJ-Himmerland åbner dørene den 27. - 28. januar kl. 10- 16 til årets træf i Messecenter Vesthimmerland

Tag hele familien med i Messecenter Vesthimmerland, når Motor og Traktorklubben åbner dørene til to hyggelige dage hos Veteran traktor udstilling og Landbrugsmaskine stumpemarked. I år bliver der et program med både traktorer og fest, når Motor og traktorklubben inviterer 2x jubilæum på årets udstilling.

Årets temaer på udstillingen:
1. Fransgård maskiner
2. Danhorse 70 års jubilæum
3. Ford og Massey Ferguson 60 års jubilæum

Årets Veteran udstilling og Landbrugsmaskine Stumpemarked, bliver i år fyldt med maskiner fra Fransgård, som med mere end 50års erfaring har opbygget et udvalg af maskiner, der både kan løse opgaver, på marker, i skoven samt vedligeholdelse af skov- og markveje.

På udstillingen i år, vil der også blive fejret 3x jubilæum.
Der skal fejre 70års jubilæum for mærket Danhorse, hvor det skal fejres at det er 70år siden at den første Danhorse traktor blev produceret.
Derudover holder mærkerne Ford og Massey Ferguson 60års jubilæum, hvor der skal fejres at mærkerne har været til i 60år.

Stumpemarkedet byder på alt fra gamle rustne plovskær til helt nye dele til traktorer og maskiner, modeltraktorer, legetøj, graverede glas, og masser af bøger og manualer til og om veterantraktorer.


Årets plakat:
vi vil sætte pris på hvis i ville dele Veteran Traktor Udstilling & Landbrugsmaskine Stumpemarkeds plakat, ude på de sociale medier. Så vi kan få udbredt budskabet om udstillingen.

Tilmelding:
Udover temaet på årets udstilling skal vi selvfølgelig også have en masse andre veterantraktorer udstillet og der er også plads til andre veteranmaskiner og motorer. Der er ikke krav om at det udstillede materielt er ny restaureret, men det skal være funktionsdygtigt og i ren og pæn stand.

Der vil ligesom de andre år også være stumpemarked, så har du noget du kan undvære, der relaterer til gamle traktorer og maskiner, så er her en oplagt chance for at få det solgt.
En standplads til brugte ting koster kr. 10,- pr. kvm.
Hvis man handler med fabriksnye ting, legetøj og reservedele m.m. er prisen kr. 80,- pr. kvm + moms.

Tilmelding til stumpemarked for brugte ting samt veterantraktorer
- Rasmus Larsen på eller 61119819

Tilmelding af fabriksnye ting f.eks. legetøj og reservedele m.m.
- Messecenteret på eller 98624800

Sidste tilmelding er d. 31. december 2023