Kreativ Hobby Weekend 24
- efterårets kreativ messe i Aars

Kom med på indkøbstur på efterårets kreative salgsmesse / krea udstilling med Håndværk - Fritidsinteresser - inspiration & Kreativ Hobby den 21. - 22. september 2024 kl. 10 - 16 i Messecenter Vesthimmerland.

Glæd jer til Nordjyllands måske bedste og hyggeligste kreative messe, det bliver 2 dage med et eldorado af kreativitet, når vi åbner dørene til efterårets salgsmesse i Aars.

Hallerne er fyldt til bristepunktet med jenne gur sauer og unikke tilbud, så planlæg shopping turen allerede nu. Fyld bilen - tag strikkeklubben, den kreativ forening, vennerne, kollegaerne og veninderne med og sæt hele dag af.

Kreativ Hobby Weekend er din indkøbsmesse i efteråret med 130 stande, over 95 udstillere fordelt i 2 haller med Håndværk, Fritidsinteresser, Inspiration og Kreativ Hobby for alle i Messecenter Vesthimmerland.

’Kreativ Hobby Weekend’ byder på 2 dage med præsentation, inspiration og salgsstande, der breder sig fra patchwork, quilling, hækling, meter varer, papir, filt, stof og strik henover garn, kunst og glasgravering til betonkunst, dekoration, smykker, smykkefremstilling, kort og kortfremstilling, glaskunst og håndværk, trædrejning, krea udstilling, workshops og meget mere, virkelig en messe der skal opleves..

Messen er for alle .... mangler du materialer til dit næste krea projekt, så er det her udsalget foregår og alle indkøb skal klares. Messen byder også på færdige varer / produkter, som kan købes med hjem og bruge med det samme.

Shopping mekka for kreative sjæle - materialer til dit næste projekt skal købes på den kreative messe i Aars.

Indkøbet til efterårets krea projekter skal købes på salgsmessen i Aars. Kreative Hobby Weekend har et bredt udvalg af stande, der står klar med unikke tilbud på materialer .... hvor der kan bl.a. findes

Garn, stof, quilling, meter varer, perler, tråd, knapper, skabeloner, strikke opskrifter til hobby artikler, papir, karton, sytilbehør, DIY, scrap og meget meget mere kan købes på messen så hobbyfolk og kreative sjæle selv kan fremstille unikke produkter

Stande med færdige varer står også klar på Kreativ Hobby Weekend

Kreativ Hobby Weekend er også for dig, der ikke har tiden eller evnerne til selv at nørkle med en hobby. På messen byder vi også på salg af færdige varer med alt fra fuglehuse, smykker, kort, glaskunst til barnevogns puder, trædrejede ting, hæklet børne legetøj, beton kunst og meget meget mere.

Der bliver masser af inspiration at hente, så sæt hele dagen af, når vi byder på Kreativ Hobby Weekend

Bespisning under Kreativ Hobby Weekend

Restaurant Messen er naturligvis åben under hele den kreative messe, og der er mange muligheder for at få sulten stillet.
I Restauranten serveres der et bredt udvalg af koldt og varmet, lige fra lækre sprøde croissanter over, laksemadder og varme middagsretter til kaffe og hjemmebagt kage.

I hal 2 finder i en hyggelig cafe med kaffe, hjemmebagt kage, croissanter og sandwich.

Så lad trykt madpakken blive hjemme, der er rig mulighed for at få spise under den kreative messe i Messecenter Vesthimmerland.

Entre på Kreativ Hobby Weekend

Entre kr. 45,-
Børn under 12 år gratis

Køb billet på forhånd - TRYK HER

HUSK at sætte hele dagen af til en hyggelig kreativ messe i Nordjylland.

De kreative messer i Aars har en fælles facebook side Følg: Kreativ Hobby Weekend & Kreativ Forårs Hobby på facebook og få opdateringer løbende omkring messen - kig også ind på vores begivenhed og meld jeres ankomst.

Kreativ Forårs Hobby 25 er planlagt til dagene 5. - 6. april kl. 10 - 16 så sæt kryds i kalenderen

Har du spørgsmål eller ønsker I at deltage på Kreativ Hobby Weekend så kontakt Marianne Poulsen på