Kreativ Forårs Hobby 24, forårets kreativ messe i Aars

Tag på årets shopping tur når forårets kreative salgsmesse & udstilling med Håndværk - Fritidsinteresser - Inspiration & Kreativ Hobby åbner dørene den 5. - 6. april 2025 kl. 10 - 16 i Messecenter Vesthimmerland.

Nordjyllands "måske" bedste og hyggeligste kreative messe i foråret finder I i Messecenter Vesthimmerland. Kom til 2 dage med 130 stande kreative stande, over 100 udstillere fordelt i 2 haller med Håndværk, Fritidsinteresser, Inspiration og Kreativ Hobby for alle, når vi åbner dørene til årets shoppingtur i Messecenter Vesthimmerland.

Kreativ Forårs Hobby’ er din indkøbsmesse med materialer til dit næste krea projekt samt færdige varer, der er lige til at bruge. Salgsmessen byder på præsentation, inspiration og en masse salgsstande, der breder sig fra patchwork, filt, stof og strik henover garn, meter varer, knapper og glasgravering til betonkunst, dekoration, smykker, smykkefremstilling, kort og kortfremstilling, glaskunst og trædrejning og meget meget mere.....

Så tag klubben, foreningen, veninderne, kollegaerne, familien og naboen med til en helt fantastisk weekend i den kreative verden. Husk at sætte hele dagen af for hallerne er fyldt til bristepunktet med jenne gur sauer og unikke tilbud. Restaurant Messen holder åbent og vil begge dage stå klar med frokosten.

Messen byder også på workshops samt arbejdende stande, hvor man kan prøve de forskellige håndværk.

Køb materialerne til dit næste krea projekt i Aars

På Kreativ Forårs Hobby kan hobbyfolk, og alle de kreative sjæle finde materialer til fremstilling af egne projekter.

Begge hallerne er fyldte med materialer til dit næste krea projekt, for vi har udstillere med alt indenfor garn, stof, kort fremstilling, perler, tråd, knapper, meter varer, skabeloner, strikkeopskrifter til hobby artikler, scrap, smykke materialer, papir, karton, patchwork og meget mere.

På Kreativ Forårs Hobby står stande også klar med færdig varer

Kreativ Forårs Hobby er også for dig, der synes det kreative er spændende men som måske ikke har tiden eller evnerne til at nørkle med de kreative sager selv.
Vi byder også på salg af færdigvarer på messen, bestående af alt fra fuglehuse, smykker, kort og glaskunst til barnevogns puder, trædrejede ting, betonkunst og meget mere.

Messen vil være fyldt med inspiration, så sæt gerne hele dagen af når vi invitere indenfor til Kreativ Forårs Hobby

Bespisning under Kreativ Forårs Hobby

Restaurant Messen er naturligvis åben under hele den kreative messe, og der er mange muligheder for at få sulten stillet.
I Restauranten serveres der et bredt udvalg af koldt og varmet, lige fra lækre sprøde croissanter over, laksemadder og varme middagsretter til kaffe og hjemmebagt kage.

I hal 2 finder i en hyggelig cafe med kaffe, hjemmebagt kage, croissanter og sandwich.

Så lad trykt madpakken blive hjemme, der er rig mulighed for at få spise under den kreative messe i Messecenter Vesthimmerland.

Entre på Kreativ Forårs Hobby i Aars

Entre kr. 45,-
Børn under 12 år gratis
Entrebilletter kan købes på dagen eller på forhånd (link kommer)

HUSK at sætte hele dagen af til en hyggelig kreativ messe i Nordjylland og: Læs mere om de kreative messer i Aars - HER

De kreative messer i Aars har en fælles facebook side Følg: Kreativ Hobby Weekend & Kreativ Forårs Hobby på facebook og få opdateringer løbende omkring messen - kig også ind på vores begivenhed og meld jeres ankomst.

Vi glæder os til at tage imod jer til årets shoppingtur.

Kreativ Hobby Weekend 2024, efterårets eldorado weekend for alle kreative i Aars er planlagt til dagene 21. - 22. september kl. 10 - 16 så sæt kryds i kalenderen

Har du spørgsmål eller ønsker I at deltage på Kreativ Hobby Weekend så kontakt Marianne Poulsen på