Kreativ Forårs Hobby

Forårets kreative salgsmesse med Håndværk - Fritidsinteresser - inspiration & Kreativ Hobby den 6. - 7. april 2024 kl. 10 - 16 i Messecenter Vesthimmerland.

Nordjyllands største kreative messe i foråret med 130 stande, over 100 udstillere fordelt i 2 haller med Håndværk, Fritidsinteresser, Inspiration og Kreativ Hobby for alle i Messecenter Vesthimmerland.

’Kreativ Forårs Hobby’ byder på præsentation, inspiration og salgsstande, der breder sig fra patchwork, børstenbindere, filt, stof og strik henover garn, dukketøj og glasgravering til betonkunst, dekoration, smykker, smykkefremstilling, kort og kortfremstilling, glaskunst og trædrejning og meget mere....

Køb materialerne til dit næste projekt på kreativ messe i Aars

På Kreativ Forårs Hobby kan hobbyfolk, og de kreative sjæle finde diverse materialer til fremstilling af egne projekter.
Der kan købes, garn, stof, perler, tråde, knapper, skabeloner, strikkeopskrifter til hobby artikler, scrap, smykke materialer, papir, karton og meget mere.

På Kreativ Forårs Hobby står stande også klar med færdig varer

Kreativ Forårs Hobby er også for dig, der synes det kreative er spændende men som måske ikke har tiden eller evnerne til at nørkle med de kreative sager selv.
Vi byder også på salg af færdigvarer på messen, bestående af alt fra fuglehuse, smykker, kort og glaskunst til barnevogns puder, trædrejede ting, betonkunst og meget mere.

Messen vil være fyldt med inspiration, så sæt gerne hele dagen af når vi invitere indenfor til Kreativ Forårs Hobby

Bespisning under Kreativ Forårs Hobby

Restaurant Messen er naturligvis åben under hele den kreative messe, og der er mange muligheder for at få sulten stillet.
I Restauranten serverer der et bredt udvalg af koldt og varmet, lige fra lækre sprøde croissanter over, laksemadder og varme middagsretter til kaffe og hjemmebagt kage.

I hal 2 finder i en hyggelig cafe med kaffe, hjemmebagt kage, croissanter og sandwich.

Derudover har vi indrettet en buffet restaurant i Saturn begge dage kl. 11.30 - 14.30, her serverer vi en lækker tapasbuffet, hvor der vil være lækre tapasretter for en hver smag.

Så lad trykt madpakken blive hjemme, der er rig mulighed for at få spise under den kreative messe i Messecenter Vesthimmerland.

Entre på Kreativ Forårs Hobby

Entre kr. 45,-
Børn under 12 år gratis

HUSK at sætte hele dagen af til en hyggelig kreativ messe i Nordjylland.

De kreative messer i Aars har en fælles facebook side Følg: Kreativ Hobby Weekend & Kreativ Forårs Hobby på facebook og få opdateringer løbende omkring messen - kig også ind på vores begivenhed og meld jeres ankomst.
Kreativ Hobby Weekend 2024 er planlagt til dagene 21. - 22. september kl. 10 - 16 så sæt kryds i kalenderen

Har du spørgsmål eller ønsker I at deltage på Kreativ Hobby Weekend så kontakt Marianne Poulsen på