Jagt & Udeliv 2025

Jyllands største outdoormesse d. 22. - 23. februar 2025 i Messecenter Vesthimmerland

Er du friluftsmenneske med interesse for jagt, fiskeri og naturoplevelser, så er Jyllands største outdoormesse helt sikkert et besøg værd. 2 haller bliver fyldt til bristepunktet når forårets outdoormesse "Jagt & Udeliv" åbner dørene til en weekend med salg og udstilling af alt fra jagtudstyr/beklædning til fiskeriforeninger og trofæer til ATV´er d. 22. - 23. februar 2025 kl. 10 - 16 i Messecenter Vesthimmerland.

Trofæopmåling og salgsudstilling

Igen i år har vi som et af de helt store trækplastre, trofæopmåling på messen begge dage med opmåling af trofæer, som publikum kan medbringe på messen.

Endvidere kan vi præsentere en stor udstilling med udstoppede dyr, bl.a. på standen med First Class Trophy i hal 1.

Jagt & Udeliv 2025 er en messe for alle der elsker naturen. 93 udstillere står klar på messen med alt fra salg af Jagt- og Safarirejser, metaldetektorer, salg af ATV’ere og beklædning i helt stor stil.
På messen har vi desuden en stor udstilling med våben samt det sidste nye med optiske elektroniske sigtemidler bl.a. fra JAFI, Våbeneksperten og MB Jagt-Fiskeri-Fritid, der er nogle af de store spillere på hver deres felt.

Ligeledes kan der hentes inspiration og købes udstyr til alle jagtformer, vildtkameraer, lokkefugle og meget meget mere.

Kom også og få en snak med jagtforeningen, Danmarks Jægerforbund kreds 1 der også står klar nyheder og info på messen.

Køb fiskegrej og mød fiskeriforeninger på outdoormessen

Jagt & Udeliv står også i fiskeriets tegn så rundt om på messen vil der være stande med fiskeriforeninger samt salg af udstyr, grej til næste fisketur.

Hundeklubber, blæsere og knivmagere er også en del af outdoormessen i Aars

Traditionen tro vil der begge dage på outdoormessen være blæsere fra Skørping Jagthornblæsere og Nibe Jagthornblæsere, som går rundt blandt publikum både lørdag og søndag og skaber stemning i hallerne.

Korthaarklubben, Dansk Retriever Klub - Nordjylland, Dansk Münsterländer Klub, Tollerklubben, DANSK RUHÅR KLUB står også klar på messen til en snak om de fantastiske hunde.

Derudover får vi igen i år besøg af knivmagere der under messen vil vise deres håndværk frem.

Frokost under Jagt & Udeliv

Lad Restaurant Messen sørge for din frokost under jagt og udeliv - begge dage vil der blive serveret dagens ret - mere info kommer

Vi glæder os til igen at byde jer velkommen til årets jagtmesse & outdoormesse i Aars, så sæt hele dagen af og kom og gør en god handel i Messecenter Vesthimmerland.

Entre kr. 75,- (børn under 12 år gratis)

Jagt & Udeliv har en facebook side Følg hos her Jagt & Udeliv og få opdateringer løbende omkring messen - tjek også ind på vores begivenhed nedenfor og meld jeres ankomst på messen.

Vil I også deltage på salgsmessen jagt og udeliv 2025 så kontakt Marianne Poulsen på tlf.: 98624800 eller mail