Lej Messecenter Vesthimmerland til dit næste event

Ønsker du eller din virksomhed at afholde en messe eller udstilling, og mangler i et lokale til messe? Så har Messecenter Vesthimmerland de mest fleksible messe- og udstillingshaller med over 8000 kvm fordelt ud på 3 haller og en restaurant.

Hvad end dig eller din virksomhed har planer om at afholde møder, konferencer, messer, firmafester eller andre events, har vi hos Messecenter Vesthimmerland de rette omgivelser til dine events. Med mere end 30 års erfaring er vi klar til at afholde din virksomheds næste arrangement.

Messecenter Vesthimmerland har hal til leje dit event

Vores lokaler har plads til alt fra 20 til 2000 gæster, og vi kan tilbyde unikke borddækninger efter dit ønske. Med de forskellige lokaler vi har i Messecenteret, har vi altid plads og mulighed for afholde dit næste arrangement.

tribunen har vi 450 komfortable stole til vores gæster med mulighed for at opstille ekstra stole efter behov. På tribunen er der en stor projektor, scene, lyd og lys, og tribunen er oplagt at anvende under messer, udstillinger og foredrag. Derudover har vi i messecenteret to store haller til at afholde messe i. Messehal 1 kan danne de perfekte rammer til events, udstilling og messer. Hallen er 2300 kvm med gråt nålefilt tæppe. Messehal 2 er en 1800 kvm stor hal med gråt epoxy gulv. Begge messehaller kan inddeles i flere forskellige rum i forskellige størrelser, så hallen kan altid tilpasses præcis til dit event. I hver hal kan der opsættes storskærme, og i hallerne er der trådløs WIFI, der kan håndtere 3000 gæster på samme tid. Der er gratis parkering for alle gæster samt optimale adgangs- og tilkørselsforhold.

Udstyret der er til rådighed i alle haller i Messecenter Vesthimmerland er blevet opgraderet i 2021. Derfor kan du være helt sikker på, at teknikken er i top til dit næste event.

Restaurant Messen sørger for forplejningen

Restaurant Messen har forpagtningen på Messecentret, og restauranten er altid åben, når du holder dit arrangement hos os. Vi indretter gerne cafeområder i messehallerne, og ønsker du en 3-retters menu eller andet mad undervejs, kan Messen levere gourmet-oplevelser af højeste kvalitet.

Uanset størrelsen på arrangementet og jeres ønsker til mad og drikke, kan vi tilbyde et udvalg af forskellige retter tilpasset jeres budget.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i Messecenter Vesthimmerland.

Cafeområde indrettes efter ønske i hallerne
Cafeområde indrettes efter ønske i hallerne
Åben i restauranten til servicering af gæster
Åben i restauranten til servicering af gæster

Andre har også kigget på ...