Skibet er ladet med PELLE

Kom med til en hyle morsom eftermiddag i selskab med PELLE søndag 10. november kl. 15.00 i Messecenter Vesthimmerland

Det nye one-woman show har fået den maritime titel – Skibet er ladet med Pelle.

Endnu engang vil publikum opleve de voksnes verden igennem det uskyldige barnesind, som er Pelles. For ingen er nemlig fredet, når Pelle denne gang har fået hyre som en del af underholdningen ombord på et cruiseskib i middelhavet, der vægter nonstop buffet og ekstra klor i den tilpissede pool, højere end selve sikkerheden om bord.

Da Trine Gadeberg i 2022 for første gang tog sin elskelige karakter og internetfænomen, Pelle på fem og et halvt år, ud på landevejen med showet – Verden ifølge Pelle - ja der sikrede over 28.000 mennesker sig en billet.

I over 2 timer spillede Trine samtlige karakterer i en tour de force af et one-woman show, for med næsten 30 år i branchen, som en af landets mest benyttede komikere og entertainere, så er selvgjort nemlig velgjort. Og som Pelle ville have anskuet det i sit barnesind, så er der ingen grund til at stoppe mens legen er god, så nu gør Trine det igen!

Igen vil Pelle få selskab af en lang række andre karakterer, som sammen med ham skal synge, trylle og danse sige igennem underholdning på skibet der aldrig sover.

Velkommen om bord og du skal selvfølgelig slippe for et – Kom bar’do’! så hvad med et – Kom an’do!?

Billetter

Billetter kan købes på: Billetten.dk

Tapasbuffet: Billetter

Lounge med vin, bobler, øl, sodavand og snack ad libitum i pausen: Billetter