Sweethearts - Bellami feat Lune Carlsen & DJ Eiskjær går på scenen til årets koncert 2024 i Aars.

Koncerten afholdes lørdag den 16. marts kl. 20.00 i Messecenter Vesthimmerland

Tag venner, familien, gaden samt kollegaerne med til årets koncert når Messecenter Vesthimmerland i samarbejde med Aars IK & Farsø Ullits IK åbner dørene til et brag af en fest.

Det bliver en fantastisk aften med
- Sweethearts
- Bellami Feat Lune Carlsen
- DJ Eiskjær

Sweethearts spiller hits fra dansktoppens gyldne æra, schlagere og popsange, Bellami feat Lune Carlsen spiller alle de kendte sange fra Kim Larsen og i pauserne på scenen og under spisningen krydres det hele med DJ Eiskjær, der leverer mange af de store hits, som vi har lyttet til i de sidste 20 år.
Glæd dig – det bliver en aften med god musik og højt humør.

Forud for koncerten tilbydes der 2 rettes menu.

Program og Priser:
kl. 18.00 - 2 retters menu kr. 265,- pr. kuvert
kl. 20.00 - koncert og afterparty kr. 295,- pr. person incl. gebyr
kl. 01.30 - En festlig aften slutter

Billetter købes på:
http://www.billetbutik.dk/


Fodboldklubberne Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK skaber sammen med Messecenter Vesthimmerland igen i 2024 et stort koncert arrangement i Aars.

Lørdag d. 16. marts 2024 bliver der fed musik, liv og glade dage i Messecenter Vesthimmerland.
Aars IK og Farsø-Ullits IK gentager succesen fra 2023 og skaber endnu en stor koncertoplevelse, når BELLAMI m/Lune Carlsen & Sweethearts går på scenen i Messecenter Vesthimmerland.

Vi laver igen i år et set-up, der består af kendte danske navne og kopier, der kan skabe en fest fra scenen, udtaler René Carøe – Aars IK og Magnus Bojer – FUIK i forening.

BELLAMI er KIM LARSENs band, der har spillet alle de kendte KIM LARSEN numre i årtier. Bandet er nu gået sammen med LUNE CARLSEN, og er dermed blevet nok Danmarks bedste Kim Larsen Kopiband.
Sweethearts beskriver sig selv som et rockorkester, der spiller pop. Med deres blanding af hits fra dansktoppens gyldne æra, schlagere og popsange, leverer det landskendte band et magnetiserende sceneshow, hvor Pernille Højmark får alle til at synge, danse og skråle med på hits som "Smilende Sussi", "Flower Power" og "Sikke’n Fest".


Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK går sammen med Messecenter Vesthimmerland om at skabe dette store event, som gerne skal tiltrække gæster og virksomheder fra hele Vesthimmerland til et brag af en fest og koncertaften. Der er 2.000 billetter til salg i alt, så arrangørerne forventer at det kommer til at gå stærkt med billetsalget.

Der bliver mulighed for at starte arrangementet med en showtime menu inden koncerten, ligesom der bliver after-party helt frem til kl. 01.30.

Billetprisen i forsalg for koncert og after-party bliver 275 kr. + gebyr, slutter René Carøe og Magnus Bojer i forening.