Stig Rossen & Vennerne - Bellami feat Lune Carlsen - The Powls & DJ Eiskjær går på scenen til årets koncert 2023 i Aars.

Koncerten afholdes lørdag den 25. marts kl. 19.30 i Messecenter Vesthimmerland

Tag venner, familien, gaden samt kollegaerne med til årets koncert når Messecenter Vesthimmerland i samarbejde med Aars IK & Farsø Ullits IK åbner dørene til et brag af en fest.

Det bliver en fantastisk aften med
- Stig Rossen & Vennerne
- Bellami Feat Lune Carlsen
- The Powls
- DJ Eiskjær

Stig Rossen & Vennerne spiller alle de kendte sange fra Bamses Venner, Bellami feat Lune Carlsen spiller alle de kendte sange fra Kim Larsen og The Powls leverer deres eget fantastiske show, der virkelig får salen til at koge.
I pauserne på scenen og under spisningen krydres det hele med DJ Eiskjær, der leverer mange af de store hits, som vi har lyttet til i de sidste 20 år.
Glæd dig – det bliver en aften med god musik og højt humør.


Forud for koncerten tilbydes der 2 rettes menu.
Koncertmenu:

Forret -Orientalsk inspireret laks
Laks bagt med Teriyakisauce hertil rejer, sur-sød dressing, citron, spæde salater og flutes

Buffet
- Langtidsstegt oksefilet
- Marineret svinekam
- Rosmarin Kartofler
- Forskellige lækre salater
- Mild pebersauce


Program og Priser:
kl. 17.30 2 retters menu kr. 245,- pr. kuvert
kl. 19.30 koncert og afterparty kr. 295,- pr. person incl. gebyr
kl. 02.00 En festlig aften slutter

Billetsalg - TRYK HER eller tlf.: 98624800


Fodboldklubberne Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK skaber sammen med Messecenter Vesthimmerland igen i 2023 et stort koncert arrangement i Aars.

Lørdag d. 25. marts 2023 bliver der fed musik, liv og glade dage i Messecenter Vesthimmerland.
Aars IK og Farsø-Ullits IK gentager succesen fra 2022 og skaber endnu en stor koncertoplevelse, når BELLAMI m/Lune Carlsen, STIG ROSSEN & Vennerne og The Powls går på scenen i Messecenter Vesthimmerland.

Vi laver igen i år et set-up, der består af kendte danske navne og kopier, der kan skabe en fest fra scenen, udtaler René Carøe – Aars IK og Magnus Bojer – FUIK i forening.

BELLAMI er KIM LARSENs band, der har spillet alle de kendte KIM LARSEN numre i årtier. Bandet er nu gået sammen med LUNE CARLSEN, og er dermed blevet nok Danmarks bedste Kim Larsen Kopiband. STIG ROSSEN og Vennerne spiller alle de kendte sange fra BAMSES VENNER, så vi kommer til at høre alle de største hits som ”Jutlandia”, ”Om Lidt blir her stille”, Vimmersvej” og ”Venner kom og se”, når kunstnerne går på scenen.

THE POWLS var også på scenen til vores koncert i 2022. De leverer fest og ballade fra scenen med deres mange vittigheder og spøjse påklædning. De synger deres egne fortolkninger af store danske og internationale hits.
Som fast inventar på SmukFest og mange af de andre store festivaler igennem mange år, kan vi virkelig glæde os til en fest af de helt store fra scenen, fortæller Magnus Bojer.

Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK går sammen med Messecenter Vesthimmerland om at skabe dette store event, som gerne skal tiltrække gæster og virksomheder fra hele Vesthimmerland til et brag af en fest og koncertaften. Der er 2.000 billetter til salg i alt, så arrangørerne forventer at det kommer til at gå stærkt med billetsalget.

Billetsalget til arrangementet er netop gået i gang. Der bliver mulighed for at starte arrangementet med en showtime menu inden koncerten, ligesom der bliver after-party helt frem til kl. 02.00. Billetprisen i forsalg for koncert og after-party bliver 275 kr. + gebyr, slutter René Carøe og Magnus Bojer i forening.