Dodo & The Dodos - Rasmus Walter - Chief 1 og The Powls går på scenen til årets koncert 2022 i Aars.

Koncerten afholdes lørdag den 30. april kl. 19.30 i Messecenter Vesthimmerland

Tag venner, familien, gaden samt kollegaerne med til årets koncert når Messecenter Vesthimmerland i samarbejde med Aars IK & Farsø Ullits IK åbner dørene til et brag af en fest.

Det bliver en fantastisk aften med
- Dodo & The Dodos
- Rasmus Walter
- Chief 1
- The Powls

Forud for koncerten er der mulighed for spisning i Restaurant Messen.

Program og Priser:
kl. 17.30 Showmenu kr. 245,- pr. kuvert
kl. 19.30 koncert og afterparty kr. 295,- pr. person incl. gebyr
kl. 02.00 En festlig aften slutter

Billetsalg - TRYK HER eller tlf.: 98624800


Pressemeddelelse

Unikt samarbejde skaber endnu et stort koncert arrangement i Vesthimmerland

Fodboldklubberne Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK skaber sammen med Messecenter Vesthimmerland igen i 2022 et stort koncert arrangement i Aars.

Lørdag d. 30. april 2022 bliver der fed musik, liv og glade dage i Aars.
Aars IK og Farsø-Ullits IK gentager succesen fra 2018 og 2019 og skaber endnu en stor koncertoplevelse, når DODO & THE DODOS, Rasmus Walter, CHIEF 1 og The Powls går på scenen i Messecenter Vesthimmerland.

Vi laver igen i år et set-up, der består af store danske navne og kopier, der kan skabe en fest fra scenen, udtaler Henrik Lundgaard – Aars IK og Magnus Bojer – FUIK i forening.

DODO & THE DODOS har igennem utrolig mange år leveret fantastiske Liveshows og været utrolig populære på de danske festivaler – vi kommer til at høre alle de største hits som ”Vågner i Natten” og ”Sømand af Verden”

RASMUS WALTER har med sin guitar og fantastiske sangstemme leveret mange ballader igennem årene – glæd jer til sange som ”Endeløst” og ”Dybt Vand”, som er nogle af de helt store hits fra hans side.

CHIEF 1 alias Lars Pedersen, har sammen med Thomas Buttenschøn været utrolig populær på den danske musikscene det seneste år – han har deltaget i ”Sommertogtet” på DR1 og ”Toppen af Poppen” på TV2 i 2021, så vi glæder os rigtig meget til at få CHIEF 1 på scenen i Aars, fortsætter Brian Otte, direktør i Messecenter Vesthimmerland. CHIEF 1 leverer en kombination af Liveoptræden og DJ fra scenen, hvor han bl.a. vil holde stemningen i top som DJ imellem de forskellige sceneskift i løbet af aftenen.

THE POWLS er en kvartet, der leverer fest og ballade fra scenen med deres mange vittigheder og spøjse påklædning. De synger deres egne fortolkninger af store danske og internationale hits. Som fast inventar på SmukFest og mange af de andre store festivaler igennem mange år, kan vi virkelig glæde os til en fest af de helt store fra scenen, fortæller Magnus Bojer.

Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK går sammen med Messecenter Vesthimmerland om at skabe dette store event, som gerne skal tiltrække gæster og virksomheder fra hele Vesthimmerland til et brag af en fest og koncertaften. Der er 2.000 billetter til salg i alt, så arrangørerne forventer at det kommer til at gå stærkt med billetsalget.

Billetsalget til arrangementet går i gang i slutningen af januar. Der bliver mulighed for at starte arrangementet med en showtime menu inden koncerten, ligesom der bliver after-party helt frem til kl. 02.00.

Billetprisen i forsalg for koncert og after-party bliver 275 kr. + gebyr, slutter Henrik Lundgaard og Magnus Bojer i forening.