Kontakt

Racerkører gir’ Messedirektør baghjul

Af Marianne Poulsen
I februar 6, 2015
1462 Visninger

Op til Jubi-land i Vintereferien åbner Himmerlands Gokart Center ved Messecenter Vesthimmerland igen dørene efter der er kommet ny leder til gokartscenteret. Og netop den nye gokartleder, Anders Bloch, inviterede resten af ledelsesgruppen i Messecenteret en tur i gokartene.

I tilknytning til messecenteret findes også Himmerlands Gokart Center. Anders Bloch har netop overtaget speederen hos Gokart-centret og ser frem til at arbejde sammen med Messecenter Vesthimmerland og de andre aktører under samme tag, som bl.a. er Restaurant Messen og Himmerlands Udviklingsråd.

Udviklingschef Jørgen Jørgensen fra Himur, Restauratør Jørgen Odgaard fra Restaurant Messen og Messecenter Vesthimmerlands adm. direktør Nicolaj Holm var alle tre med på gokartbanen, men kun messedirektøren tog imod udfordringen.

”Jeg vandt første omgang, men da heatet var ovre, havde Anders Bloch taget en omgang på mig,” fortæller Nicolaj Holm, der tabte racet til den mere gokartkyndige Anders Bloch.

Fart på udviklingen

”Med den fart Anders Bloch havde på gokarten, er jeg sikker på, at udviklingen kommer til at gå stærkt i gokartcenteret,” smiler Nicolaj Holm.

Og Anders Bloch glæder sig til at give den fuld gas med Gokart-centret, hvor han blandt andet sigter mod at gøre banen bedre og give større oplevelser til de kommende besøgende. Allerede nu pusler han med Leman-ræs for firmaer, læs mere på siden http://www.himgokart.dk/ 

Gokartcenteret ligger som bekendt i tilknytning til Messecenter Vesthimmerland, og messedirektøren glæder sig til et tæt samarbejde med Himmerlands Gokart Center.

”Vi har store forventninger til hvilken aktivitet der kommer til at ske i Himmerlands Gokart Center, når Anders Bloch tager over”, fortæller Nicolaj Holm, der glæder sig til samarbejdet.

Efterlad en kommentar