Kontakt

Møder, kurser og konferencer

Hos Messecenter Vesthimmerland har vi nye og flotte faciliteter, som kan løfte dit næste møde, kursus eller konference til et højere niveau. Med plads til alt fra 2 til 2000 deltagere har vi med sikkerhed plads til dit næste arrangement. Om din virksomhed eller forening ønsker at afholde en stor konference eller blot ønsker et internt kursus, så er I sikret optimale rammer hos Messecenter Vesthimmerland.

Vi er et traditionelt messecenter, hvor der er plads til alt fra julefrokoster og bryllupper til konferencer eller møder. Med forskellige størrelser af mødelokaler og konferencesale finder I med sikkerhed noget passende til netop jeres behov.

Møde eller kursus

Skal du arrangere et stort møde eller kursus i din virksomhed, kan du med fordel kontakte os hos Messecenter Vesthimmerland. Vi har i over 30 år arrangeret møder og kurser, og vi kan derfor med sikkerhed også hjælpe dig og din virksomhed. Vi har et udvalg af forskellige konference- og mødelokaler, som alle er udstyret med det nødvendige AV-udstyr samt lyd- og lysanlæg. Derudover har vi et kraftigt WiFi, som kan håndtere selv 3000 gæster. Ønsker I fuld forplejning, er dette også muligt, da Restaurant Messen kan håndtere enhver opgave ligegyldigt størrelse, budget eller specielle ønsker.

I behøver derfor ikke at bekymre jer om noget, hvis I vælger at afholde jeres næste kursus eller møde hos os.

Kursuspakker – heldagsmøder eller morgen- og aftenmøder

Vi tilbyder forskellige kursuspakker, hvor I både kan arrangere heldagsmøder eller morgen- og aftenmøder. Her kan I vælge forskellige pakker, hvor der alt efter pakken er forskel på forplejning, pris og andre tilvalg.

Konferencer

Ønsker du eller din virksomhed at afholde en konference, så finder I hos Messecenter Vesthimmerland nogle af Danmarks mest fleksible faciliteter. I finder alt fra den store messehal på 2300 m2 og auditorie på 300 m2 til mindre møderum eller restaurationslokaler. Alle vores forskellige lokaler indeholder moderne lyd- og lysudstyr, samt alt det nødvendige AV-udstyr. Med både storskærme og kraftfuldt WiFi får I de bedste betingelser for at afholde en professionel konference.

 

Restaurant Messen kan derudover levere mad til op til 2000 gæster, hvor I er sikret mad i højeste kvalitet med dertilhørende drikkevarer.

Moderne messecenter i hjertet af Himmerland

Hos Messecenter Vesthimmerland finder du ikke blot faciliteter i højeste kvalitet. Du finder også personale i verdensklasse, der altid står klar til at hjælpe og assistere jer. Vi er derfor også gode til at tiltrække forskellige udstillere og gæster, da vi med vores lange erfaring har opnået et godt ry indenfor konferencer og lignende. Vores gæster er ofte overraskede over vores professionelle faciliteter og service. Du kan derfor med ro i kroppen arrangere dit næste kursus, møde eller konference hos os i Aars.

Kontakt os for yderlige information

Har du yderlige spørgsmål til vores faciliteter og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 62 48 00. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe virksomheder med at afholde det mest optimale kursus, møde eller konference. I er altid velkomne til at besøge vores messecenter i Aars, hvis I ønsker at se vores dejlige faciliteter.