Kontakt

Messer & Udstillinger

Hos Messecenter Vesthimmerland har vi de bedste rammer for at afholde messer og udstillinger. En ordentligt afholdt messe eller udstilling kræver, at alle led i processen fungerer. Vi har mange års erfaring med afvikling af erhvervsmesser og vores viden kommer vores kunder til gavn. Vi arbejder ofte med lange tidshorisonter og vi ved hvor vigtigt det er, at alting fungerer, lige fra planlægningen til afholdelsen.

Faciliteter & messehaller

Vi har moderne faciliteter, der passer til dét du skal bruge dem til. Med vores indendørs areal på 9.000 m2 fordelt på 3 messehaller, har vi plads til langt det meste. Om det er en mindre udstilling eller en stor messe. Udover vores store indendørs areal har vi 38.000 m2 udenfor, som også kan bruges. Vi har også et stort udbud af teknisk udstyr og et udbygget el-net. Vores messecenter er bygget i et enkelt plan, uden trapper og dørtrin, som gør det nemt at flytte rundt. Vi har også adgang til at kraner, lastbiler og andre tunge køretøjer frit kan køre ind (i messe = slet) for at foretage opstilling og af- og pålæsning.
Vi tilbyder også undervisningsrum, grupperum, mødelokaler og foredragssal, som alle indeholder de nødvendige tekniske faciliteter.

Regler for udstiller

For at holde vores rammer for messer og udstillinger gode, er der nogle regler og retningslinjer som skal opretholdes. Reglerne kan læses her.

Udlejning af udstyr

Vi tilbyder et bredt sortiment af messeudstyr til leje. Vores udstyr lejes også ud af huset, så der er mulighed for leje af borde, stole, lys og meget mere. Vi tilbyder også leje af tæpper, dansegulve, barer, dekorationer og lydudstyr. Vi har dermed udstyr til alle slags arrangementer, store som små. I er velkomne til at kontakte os for en dialog om vores udstyr samt priser.

Messecenter med god service

Hos Messecenter Vesthimmerland har vi flotte faciliteter til afholdelse af messer og udstillinger. Derudover har vi også et fantastisk personale, som står klar til at hjælpe. Vi kan assistere med det meste, og vores erfaring gør det nemt og sikkert for dig at arrangere messer og udstillinger hos os i Aars.

Kontakt os for yderligere information

Har du yderlige spørgsmål til vores faciliteter og ydelser, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 62 48 00. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe virksomheder med at afholde den bedst mulige messe eller udstilling. I er altid velkomne til at besøge vores messecenter i Aars, hvis I ønsker at se vores dejlige faciliteter.