Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Kreativ Hobby Weekend 2020 – AFLYST

19. september 2020 10:00 - 20. september 2020 16:00

35, DKK

KREATIV HOBBY WEEKEND D. 19. – 20. SEPTEMBER 2020 AFLYSES!!

Den aktuelle situation i forhold til Corona / COVID 19 tvinger desværre Messecenter Vesthimmerland til at aflyse Kreativ Hobby Weekend, der var planlagt til afvikling d. 19. – 20.
september 2020.

I forbindelse med den gradvise genåbning af Danmark, der i flere facer er blev gennemført siden maj måned 2020 har messecentre haft en undtagelse fra det generelle forsamlingsforbud.

Det medfører, at messecentre må afvikle messeaktiviteter, hvor gæster går rundt og besøger forskellige stande, uden at være begrænset af maksimalt at lukke 100 personer ind (nuværende grænse i forsamlingsforbuddet).

I henhold til myndighedernes undtagelsesbestemmelser for messecentre, er det en forudsætning for at være undtaget for det generelle forsamlingsforbud, at messeaktiviteterne som udgangspunkt består i fremvisning af varer, genstande mv. indenfor bestemte områder.

Hvis messeaktiviteterne hovedsagelig består i at sælge varer til forbrugere, er denne ikke omfattet af undtagelsesbestemmelserne.

Kreativ Hobby Weekend består af en kombination af udstilling af genstande indenfor hobbyartikler, patchwork, filt, stof, strik m.m. samt salg af materialer og artikler, der anvendes til at fremstille hobbyartikler.

Indtil primo august 2020, har der været en generel tro på at genåbningsplanens face 4, der var varslet gennemført d. 8. august 2020, ville lempe yderligere på forsamlingsforbud og øvrige begrænsninger i forhold til COVID 19.

Den seneste udvikling i smittespredningen i Danmark og myndighedernes udmeldinger om den forventede udvikling i COVID 19 i de kommende måneder har desværre medført, at vi ikke har set de lempelser i genåbningsplanens face 4, som mange havde håbet.

I forlængelse af Statsministerens pressemøde lørdag d. 15. august, har vi derfor været i dialog med
myndighederne i denne uge, for at få afklaret om Kreativ Hobby Weekend falder ind under de
regler, der gælder for gennemførelse af messeaktiviteter.

Vi kan desværre ikke få noget entydigt svar, men da Kreativ Hobby Weekend i høj grad drejer sig om SALG af varer til brug for fremstillling af hobbyartikler, er det myndighedernes anbefaling, at vi aflyser messen.

Havde messens formål hovedsagelig været at UDSTILLE varer og tjenesteydelser for publikum, ville messen være omfattet af reglerne for afvikling af messeaktiviteter.

Med baggrund i denne usikkerhed omkring lovligheden i gennemførelse af Kreativ Hobby Weekend d. 19. – 20. september, har vi derfor besluttet at aflyse messen.

Det ville være en katastrofe for både os som arrangører og jer som udstillere, hvis Politiet mødte op og lukkede messen på åbningsdagen.

Vi beklager meget den gene, som aflysningen får – både for vores udstillere og for vores besøgende.

I 2021 planlægger vi at gennemføre Kreativ Hobby Weekend 2 gange, nemlig i weekenden d. 16. – 17. januar 2021 og i weekenden d. 25. – 26. september 2021.

 

 

Kreativ Hobby Weekend 2020 i Messecenter Vesthimmerland den 19. – 20. september  kl 10 – 16  er  aflyst

Nordjyllands største kreativ messe med over 90 udstillere fordelt i 2 haller
med Håndværk, Fritidsinteresser, Inspiration og Kreativ Hobby for alle.

’Kreativ Hobby Weekend’ byder på præsentation, inspiration og salgsstande, der breder sig fra patchwork, børstenbindere, filt, stof og strik henover garn, dukketøj og glasgravering til betonkunst, dekoration, møbel poltsring, lædervarer, krukker, lys,  smykker, smykkefremstilling, kort og kortfremstilling, glaskunst og trædrejning og meget mere….

NYHED: Nordjysk Kniplemesse bliver en del af Kreativ Hobby Weekend 2020
Nordjysk Kniplemesse var planlagt til april 2020 men p.g.a. COVID 19 blev messen aflyst – det er nu lykkes at flytte Nordjysk Kniplemesse til den 19. – 20. september 2020 så messen bliver en del af Kreativ Hobby Weekend. Nordjysk Kniplemesse byder på salg og udstilling indenfor knipling.

På messen er der områder, hvor man kan sætte sig ned og planlægge sine indkøb og i Restaurant Messen kan der nydes en dejlig frokost.

 

Følg vores 2 kreative hobby messer på Facebook:

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes on September 4, 2020, it will no longer be possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so will stop updating after this date.

Detaljer

Start:
19. september 2020 10:00
Slut:
20. september 2020 16:00
Pris:
35, DKK
Begivenhed Kategori: