Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Koncert med Die Herren, Søs Fenger m.fl.

30. marts 2019 17:30 - 31. marts 2019 03:00

Forrygende start på billetsalget til fodboldkoncert i Messecenter Vesthimmerland

Fodboldklubberne Aars Idrætsklub og Farsø-Ullits IK skaber sammen med Messecenter Vesthimmerland igen i 2019 et stort koncertarrangement i Aars. Navnene på plakaten i år er Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), Hardinger Band, Søs Fenger og Die Herren.

Tidspunk: Lørdag 30. marts kl. 19.30 i Messecenter Vesthimmerland
Koncert og afterparty kl. 19.30 – 02.00 – pris kr. 275,- + gebyr
2 retters menu forud for koncerten kl. 17.30 – pris kr. 185,- + gebyr


Bestil billet på www.billetbutik.dk – TRYK HER

 

 

Billetsalget og opbakning fra sponsorer går helt forrygende. I starten af december offentliggjorde fodboldklubberne Aars Idræts Klub og Farsø/Ullits IK,
at de gentager succesen fra 2018 og skaber et stort koncertarrangement lørdag d. 30. marts 2019 i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Vi må sige, at opbakningen til koncertarrangementet er gået over alt forventning, udtaler Kim Nyby, formand for Farsø-Ullits IK og Per Nyborg, klubrepræsentant for Aars IK.

Her godt 2 måneder før koncerten, har vi allerede solgt tæt på 500 billetter, hvoraf ca. halvdelen starter koncerten op med en lækker 2-retters showtime menu. Under middagen bliver der musik og stemning, så der bliver gang i den – lige fra kl. 17.30, hvor spisearrangementet starter.

Da vi i 2018 afviklede koncerten for første gang, fik vi utrolig mange positive tilbagemeldinger fra vores publikum. Setup’et med at starte koncertaftenen med en lækker 2 retters menu, hvor venner, familie og arbejdskollegaer kan sidde og hygge sig fungerede rigtig godt, så det gentager vi naturligvis i år.

Under selve koncerten var der også en fantastisk stemning sidste år – vi havde fået sammensat et musikprogram, der fik hallen til at koge, lige fra starten, hvor i særdeleshed finalen sidste år med Queen Machine, virkelig var en oplevelse. Med de navne vi har på plakaten i år, gør vi alt hvad vi kan for at skabe denne fede stemning på ny, fortsætter Kim Nyby og Per Nyborg i forening.

Erfaringsmæssigt er det først de sidste par måneder op til koncerten, at der for alvor kommer gang i billetsalget. At vi allerede på nuværende tidspunkt har solgt så stort et antal billetter, giver mulighed for at vi kan melde udsolgt, inden vi når til slutningen af marts, hvor koncerten afvikles.

På sponsorsiden, har vi også fået en fantastisk opbakning. Det er tydeligt, at både erhvervslivet, kommunen og befolkningen i Vesthimmerland anerkender det setup, som vi har skabt. Vi har alle en opgave med at få borgerne i Vesthimmerland bundet tættere sammen, derfor er det unikt, når 2 fodboldklubber fra hver sin by, der kæmper imod hinanden på fodboldbanen, går sammen om at skabe en stor koncert, slutter de to klubrepræsentanter.

Billetter til koncerten kan købes på www.billetbutik.dk  eller ved henvendelse til Messecenter Vesthimmerland.

Detaljer

Start:
30. marts 2019 17:30
Slut:
31. marts 2019 03:00
Begivenhed Kategori: