Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Farlig-Fredag

27. september 18:30 - 23:00

Restaurant Messen tilbyder fredag den 27. september – Farlig Fredag

Farlig fredag er et koncept hvor Restaurant Messens kokke udfordrer dine smagsløg med en spændende og anderledes gourmet menu.

Menuen er hemmelig indtil selve aftenen. Det eneste vi røber på forhånd er, at der er tale om minimum 5 retter.

Sammen med aftenens menu serverer vi forskellige vine, samt en velkomstdrik. Vinen er naturligvis nøje udvalgt så den passer til aftenens menu. Vinen serveres fra vores vinbuffet hvor der også vil være isvand samt et par spændende ikke alkoholiske drikke. Hvor meget du drikker er op til dig selv, der er vin osv. ad libitum fra kl. 18.30 til kl. 22.30

Pris for hele aftenen med mad og drikkevarer fra kl. 18.30 – 23.00 er kun kr. 589,- pr. kuvert

Farlig fredag er en oplagt måde for bestyrelsen, vejen, kortklubben, vennerne, dig og konen osv. at komme ud og spise på. Vi garanterer, at der venter jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Der dækkes naturligvis bord så i sidder sammen med dem man ønsker og her er det lige meget om man er 2 eller 15 personer.

I løbet af aftenen vil vores kokke og tjenere guide jer og fortælle lidt om både maden og vinen. Vel mødt til en spændende aften hvor rigtig god mad, vin og hygge vil være i højsædet.

Kun mod forudbestilling.

For bord reservation ring på 9862 2925 eller send en mail på jo@messen-aars.dk

Følg Restaurant Messen på Facebook:

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Detaljer

Dato:
27. september
Tidspunkt:
18:30 - 23:00
Begivenhed Kategori: