Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Agro Nord 2021 – AFLYST

28. april 09:30 - 22:00

Pressemeddelelse den 25. januar 2021

Covid 19 aflyser AGRO NORD 2021

Det igangværende smitteudbrud med stramme restriktioner i samfundet gør, at årets AGRO NORD d. 28. april bliver aflyst – Udsigterne til at situationen omkring smittespredning og restriktioner bliver væsentlig forbedret i foråret er for usikre til at vi tør sætte gang i planlægningen, siger Henrik Dalgaard, formand for AGRO NORD.

Styregruppen bag AGRO NORD afholdt møde i slutningen af november 2020, hvor den planlagte gennemførelse af AGRO NORD onsdag d. 10. marts 2021 blev drøftet.
Dengang blev styregruppen enige om at datoen for en eventuel gennemførelse af AGRO NORD 2021 skulle udsættes, hvis vi skulle gøre os forhåbninger om at gennemføre malkekvægsudstillingen. På mødet i november besluttede man derfor at arbejde henimod en gennemførelse af arrangementet onsdag d. 28. april 2021. Det ville dog være en klar forudsætning, at udsigterne omkring smittespredning og restriktioner i forhold til forsamlingsforbud skulle se lysere ud i januar, for at det ville være realistisk at gennemføre udstillingen i slutningen af april.

Den aktuelle situation omkring COVID 19 er netop blevet drøftet på et virtuelt møde i styregruppen. Konklusionen på mødet er desværre, at udsigterne på ingen måde er blevet lysere i forhold til vores forventninger for de kommende måneder. Derfor har styregruppen måtte tage den meget triste beslutning, at AGRO NORD i foråret 2021 bliver aflyst.

Det er med blødende hjerte, at vi tager denne beslutning, udtaler Brian Otte, direktør i Messecenter Vesthimmerland.

En stor og flot malkekvægsudstilling som AGRO NORD kræver, at vi får fat i de bedste og flotteste elitekøer i landet. Det er kun muligt at få disse dyr frem, hvis elitekøersudstillerne og de mange sædfirmaer, der deltager på udstillingen får mulighed for at besøge de bedrifter, hvor de bedste dyr går.

Det giver sig selv, at det ikke er muligt i den nuværende situation. Vi tror desværre ikke at denne mulighed forbedres i den kommende månedstid eller to, og dermed kan vi komme til at stå i den situation, at sædfirmaerne ikke kan vise deres afkom frem på udstillingen. Vi ønsker ikke at gennemføre et AGRO NORD uden de bedste dyr, så derfor er beslutningen omkring en aflysning den eneste mulighed, som vi står med nu, fortsætter Henrik Dalgaard.

Klar til 2022
Arrangørerne ser nu frem til at planlægge et fantastisk AGRO NORD igen i 2022.
Datoen er fastlagt til onsdag d. 9. marts 2022, slutter Henrik Dalgaard og Brian Otte i forening.

Detaljer

Dato:
28. april
Tidspunkt:
09:30 - 22:00
Begivenhed Kategori: