Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/messecen/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3351
Visioner - Messecenter Vesthimmerland

Kontakt

MCVH MESSECENTER VESTHIMMERLAND oplever en rivende udvikling. Efterspørgslen efter vores mødefaciliteter, efter hallerne og efter vores restaurant er stor – og det seneste år har vi oplevet en fordobling i antallet af gæster i huset. Den udvikling er grundlaget for vores ambitioner og visioner for fremtiden.

I MCVH Messecenter Vesthimmerland er visionen at skabe Danmarks mest alsidige oplevelsescenter. Et sted hvor der er en høj kvalitet af oplevelsesværdi – uanset om det afholdte arrangement er en erhvervskonference, en fagmesse, et dyreskue, en børneaktivitet eller en finkulturel kunstudstilling med Asger Jorns værker. I MCVH Messecenter Vesthimmerland ønsker vi at rumme en mangfoldig fauna af oplevelsesøkonomisk arrangementer.

Med en unik placering i Himmerland, har MCVH Messecenter Vesthimmerland en mission om at være det foretrukne valg, når organisationer og virksomheder skal arrangere generalforsamlinger, konferencer eller messer – og det foretrukne valg, når foreninger eller familier skal holde feste.