Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Vinter Cirkus

19. februar 2015 16:00

Klik her for at købe billetter

Fortryllende Vinter Cirkus i Verdensklasse kommer til Messecenter Vesthimmerland torsdag den 19. februar kl. 16.00.

Glæd Jer til børnenes vinterferie, for så er der Vinter Cirkus i Verdensklasse for hele familien. Med cirkusprinsessen Josefine Casselly i spidsen, byder vi indenfor i manegen til internationale kunstnere og artister i særklasse, samt masser af spændende og eksotiske dyr.

Vinter Virkus lægger nemlig vejen forbi Messecenter Vesthimmerland og byder på et imponerende program, sammensat af Isabelle Enoch “datter” af Cirkus Dannebrog. Isabelle Enoch står i spidsen for forestillingen og vil fungere som dagens sprechstallmeister. Den garvede cirkusprinsesse, der selv er vokset op i cirkusmanegen, præsentere et imponerende hold af internationale artister.

Oplev domptøren Bernhard Kaselowsky, den spansk/engelsk klovne duo The Salvin´s dristige akrobater, dygtige araberheste og den berømte elefant Ramboline, der er kendt og berømt fra både film og TV.

Håndstand i en helt ny dimension, samt den indiske Cirkusprins David Hammerberg, som tryllebinder publikum og næsten ophæver tyngdekraften. Dette er blot noget af det, Vinter Cirkus 2015 byder på, når de rykker manegen indenfor i Messecenter Vesthimmerland torsdag den 19. februar kl. 16.00.

Både voksne og børn vil med garanti få en oplevelse, som vil være facinerende, imponerende og morsom, samt spændende og med masser af grin og gys.

 

Priser:

Loge voksne samt børn kr. 250,-

1. plads voksne kr. 200,- / Børn under 12 år kr. 130,- /
Familiepakke for 4 personer – dog max. 2 voksne kr. 500,-

2. plads samt 3. plads voksne kr. 170,- / Børn under 12 år kr. 130,-/
Familiepakke for 4 personer – dog max. 2 voksne kr. 460,-
Priserne er inkl. billetgebyr 10,-

Klik her for at købe billetter

Klik her for oversigt over salen

 

————–

På Facebook har vi kørt en konkurrence om billetter til Vinter Cirkus. (Klik her for at se vores Facebook-side). Vinderne 9/2-2015 er: Sonja Nielsen, Hanne Sørensen, Ditte Møller, Dorthe Sennenwaldt samt Mette Kjeldgaard.

Stort tillykke til vinderne! 🙂