Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Outlet Aars – EFTERÅR 2020 – AFLYST

10. oktober 10:00 - 11. oktober 16:00

Gratis adgang for besøgende

VIGTIGT – På grund af Covid 19 er Outletmessen her den 10. og 11. oktober 2020 aflyst.

Næste Outletmesse i Messecenter Vesthimmerland er fastsat til weekenden 6. og 7. marts 2021.
Mere information om messen og dens udstillere følger senere.

PRESSEMEDDELELSE pr. 8. september 2020:

OUTLET AARS – Efterår 2020 aflyses. 

Messecenter Vesthimmerland har besluttet at aflyse messen OUTLET AARS – Efterår 2020, der var planlagt til gennemførelse i weekenden d. 10. – 11. oktober 2020 i Messecenter Vesthimmerland.

OUTLET AARS – Forår 2021 er fastsat til weekenden d. 6. – 7. marts 2021, hvilken vi forventer at gennemføre som planlagt. Vi håber at de fleste begrænsninger i forhold til COVID 19 er ophævet, når vi nærmer os foråret næste år.

Stort ønske for gennemførelse af OUTLET Messe blandt udstillere og publikum

Vi har igennem den seneste måneds tid været i tæt dialog med mange af vores udstillere omkring mulighed for gennemførelse af messen i oktober som planlagt, der har været et stort ønske blandt mange udstillere for at gennemføre messen.

Afholdelse af messer i messecentre er underlagt samme regelsæt som indkøbscentre og stormagasiner, hvilket betyder, at det er det samlede publikumsareal, der afgør hvor mange personer der må samles i et messecenter til en messe.

For Messecenter Vesthimmerland medfører disse regler, at vi må samle fra ca. 1.000 – 1.400 personer samtidig til messer – antallet afhænger af hvor mange af vores messehaller, der tages i brug.

Erhvervsministeriet og Politiet har fastsat rammerne for hvilke typer af messer, der kan komme ind under regelsættet for indkøbscentre og stormagasiner.
Man har fra myndighedernes side begrænset disse rammer således, at der alene kan gives tilladelse til at afholde messer, hvor det primære formål er fremvisning af varer, genstande m.m. indenfor bestemte temaer. Messer, hvor det primære formål er salg af varer til forbrugere, kan ikke tillades.

OUTLET Aars handler i stor grad om salg af varer til forbrugere, hvorfor vi har været i tæt dialog med myndighederne omkring mulighederne for at afvikle denne messe. Som reglerne er i øjeblikket, har vi ikke mulighed for at få tilladelse til at gennemføre messen. Myndighederne har ikke mulighed for at sætte en forventet tidshorisont op for, hvornår man forventer at åbne op for muligheden for at afvikle denne type messer.

De seneste dage er udviklingen for smittetryk og indlagte på landets sygehuse desværre gået den forkerte vej, vi forventer derfor ikke at der åbnes op for yderligere lempelser på dette område i de kommende par måneder. Derfor har vi besluttet at aflyse OUTLET AARS – Efterår 2020. 

OUTLET AARS – Forår 2021 forventes gennemført i marts 2021
Vi forventer at gennemføre OUTLET AARS – Forår 2021 i weekenden d. 6. – 7. marts 2021. Normalt er vores outletmesser i foråret alene i den ene af vores to udstillingshaller. Vi har besluttet at tage både hal 1 og hal 2 i brug til OUTLET AARS – Forår 2021.
Da langt de fleste Outletmesser er aflyst i efteråret 2020, tror vi på at der er stor interesse blandt udstillere for at deltage på de forskellige Outletmesser, som bliver afviklet i foråret 2021. Det er derfor vores forventning, at vi kan fylde begge vores store udstillingshaller til foråret.

Vi er rigtig kede af, at vi med 1 måneds varsel er tvunget til at aflyse messen d. 10. – 11. oktober. Vi har til det sidste håbet, at vi kunne gennemføre messen, men det er desværre ikke muligt.

 

NEDENFOR var gældende for Outletmessen den 10.-11. oktober 2020.

Åbningstid:  Begge dage kl. 10 – 16.

GRATIS entré for besøgende begge dage.

Outlet tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsvarer inden for tøj, sko, accessories og
boligtilbehør til hele familien, med nye varer, varer fra tidligere sæsoner, kollektionsprøver
og restpartier. Absolut stedet for et godt kup!

For udstillere: Bestilling af stand og yderligere information
– kontakt Inge Bjørn på tlf.: 9862 4800 eller mail ib@mcvh.dk

Udstillere opdateres løbende:

– SengeSpinderiet
– Garderoben
– One2sell
– Hos Nøhr
– Voksdug.net
– Boutique Bentes Corner
– Lynggården
– TDC Telmore
– Deluxe Wear
– Style4you Nibe
– Torben Aars
– B.young Aars
– Tøjeksperten Aars
– Forever Aars
– Reste-pus i stalden
– Falck Alarm by Verisure
– Tizzy.dk
– Skott Rold
– Kop & Kande
– SPORT 24 Aars
– Geographical Norway Jakker
– Diasport.nu
– Legekammeraten.dk
– Festival Strømper
– Pieces Aalborg
– DeLooks
– Matas Aars
– bykp.dk Haverslev
– Name it Aalborg
– Fromberg Trading
– Small People
– C-kjoler med kærlighed
– Fashionhero.dk
– Holmberg Handel ApS
– Selly Oak
– Unik Kids
– Verisure A/S
– Smileyphone
– FunFood.dk

 

Følg Outlet Aars på Facebook:

This message is only visible to admins.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.

Detaljer

Start:
10. oktober 10:00
Slut:
11. oktober 16:00
Pris:
Gratis adgang for besøgende
Begivenhed Kategori: