Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Lyset over Skagen – Nypremiere

12. oktober 2019 20:00 - 23:00

Nypremiere – Lyset over Skagen 2019
i Messecenter Vesthimmerland lørdag den 12. oktober 2019

Skagensmaler-musicalen LYSET OVER SKAGEN er den største originale og rent danske musical, der har premiere udenfor København.

Der er meget at glæde sig til i denne sommerdrøm af en musical, som kommer til Messecenter Vesthimmerland i Aars lørdag den 12 oktober 2019.
Lad aftenen starte med en showmenu fra Restaurant Messen og tilkøb “Nem Pause” så står drikkevarerne i pausen klar i aflukket område og i slipper for køen i baren.

De intense skuespilscener med de store kunstnerbohemer, de store ensemblenumre, det smukke lys og de iørefaldende sange, vil kræse lystent for dine øjne og ører.

Og spektakulært bliver det også, når stærke scener med nogle af vore bedste musicalstjerner udspiller sig i mesterinstruktøren Daniel Bohrs livgivende iscenesættelse. Alt sammen lagt i en scenografisk ramme og lysdesign af international klasse, skabt af ”lysmesteren” Jesper Kongshaug.

I en folklore-agtig ramme følger vi fisker- og kunstnerlivet på ”toppen af Danmark” ved forrige århundredeskifte. Her lever kunstnerne i både medvind og strid blæst og centralt står ægteparret Marie og P.S.Krøyer, hvis vanskelige gemytter sørger for det dramatiske drive. Et trekantdrama udspiller sig, da Marie forelsker sig i en svensk komponist, Hugo Alfven. P.S. Krøyer tager kampen op og inviterer kontroversielt komponisten til at bo hjemme hos Krøyers.

Priser:
Musical:
– Starter kl. 20.00, dørene åbnes kl. 19.15
– Blok A og Blok B er gulvpladser hvor Blok E, F, G er på tribune
– pris fra kr. 330,- pr. person

Showmenu:
– Restaurant Messen tilbyder showmenu kl. 17.30 til kr. 249,- pr. person
– Dørene til bespisning åbnes kl. 17.00
– Showmenu bestående af en lækker tapasbuffet. Her vil der være en god blanding af kendte retter fra vores tapaskort samt nye og spændende menuer.
Vi skal “til vands, til lands og i luften samt ost og sødt”.

Nem Pause:
– indeholder øl, sodavand, vin, isvand, kaffe/the og snacks ad libitum for kr. 65,- pr. person, som forefindes i aflukket område

Bestil billet på www.billetbutik.dk – TRYK HER – eller tlf.: 9862 4800

Detaljer

Dato:
12. oktober 2019
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Begivenhed Kategori: