Kontakt

Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Jubi-Land – nu med go-cart

17. februar 2015 10:00 - 18. februar 2015 17:00

Gratis

JUBILANDJubi-Land – nu med go-cart

Børn og barnlige sjæle får bogstaveligt talt mulighed for at hoppe ind i vinterferien, når Messecenter Vesthimmerland åbner dørene til Nordjyllands største hoppe-legeland.

Jubi-Land, der afholdes i Messecenter Vesthimmerland den 17. og 18. februar – midt i skolernes vinterferie – byder på spændende oplevelser for alle børn og barnlige sjæle.

”Jubi-Land er den perfekte ferieoplevelse for børn og deres forældre eller bedsteforældre ”, siger projektleder Inge Bjørn.

Fest og farver

Når vinterkulden begynder at bide i kinderne, er de opvarmede haller i Messecenter Vesthimmerland det oplagte sted for alle omegnens barnlige sjæle. Der er bestemt ikke sparet på antallet af aktiviteter og legeoplevelser, når arrangementet åbner tirsdag den 17. februar.

”Der er hoppeborge, klatrebjerge, rutchebaner i lange baner. Hvis det ikke frister, kan børnene i stedet lege med Lego eller tegne, siger Inge Bjørn.

Til de fartglade er der denne gang mulighed for kørsel med rigtige Go-Carts i Himmerland Gocart-center som også er åbent i Hal 3.

Hvis sulten og tørsten melder sig, er der selvfølgelig mulighed for at købe mad, drikke og slik.

I alle aldre

Jubi-Land er en familieoplevelse, hvor der er spændende aktiviteter for små og store børn. Hvis lysten ikke er til hoppeborge, er der – for de lidt større børn – mulighed for at køre på mooncars, ride på rodeotyr eller spille elastikfodbold, og meget mere.

”For børn i alle aldre er der dækket op til nogle spændende timer. Børn, forældre og bedsteforældre er garanteret en oplevelse af den sjove slags”, lover Inge Bjørn.

 

Detaljer

Start:
17. februar 2015 10:00
Slut:
18. februar 2015 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori: